Abonnementsopties en prijzen

Kosten Warmtepompverkenner

De Warmtepompverkenner is beschikbaar op basis van een jaarabonnement. Na afloop wordt het gebruik van de Warmtepompverkenner automatisch met een jaar verlengd (behoudens opzegging). Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden voor uw organisatie en de kosten. Installatiebedrijven ontvangen bovendien bij de bestelling van de Warmtepompverkenner gratis de WarmtepompverkennerPro. 

Abonnementsopties

Bedrijven

Jaarlijkse contributie:
€ 995,-

Eenmalige opstartkosten:
€ 485,-

Leden Techniek Nederland

Installatiebedrijven die lid zijn van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI) ontvangen 40% korting op de kosten van de Warmtepompverkenner voor bedrijven.

Contributie:
€ 58,- per maand of € 661,- per jaar

STEK-certificering

Installatiebedrijven die een STEK-certificering hebben ontvangen korting op de kosten van de Warmtepompverkenner voor bedrijven.

Contributie:
€ 68,- per maand of € 775,- per jaar

Overheden, woningcorporaties en ngo’s

Jaarlijkse contributie:
€ 740,-

Eenmalige opstartkosten:
€ 485,-

Levering

De Warmtepompverkenner wordt na ontvangst van betaling en de benodigde gegevens binnen 10 werkdagen per e-mail aangeleverd. Het abonnement is inclusief hosting, update en onderhoud van de verkenner. Het abonnement is jaarlijks opzegbaar, met een opzegtermijn van een maand. Alle genoemde prijzen zijn excl. btw, prijswijzigingen en indexatie voorbehouden.

Bestellen

Wilt u de Warmtepompverkenner op uw website, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bdh-advies.nl of bel 0341 707 462. Bent u werkzaam bij een installatiebedrijf? Vul dan het bestelformulier in.