Voordelen

Voordelen Warmtepompverkenner

De Warmtepompverkenner is gebouwd voor organisaties die bezig zijn met de verduurzaming van de woningbouw, zoals gemeenten, corporaties, netwerkbeheerders en installateurs. De verkenner kan bezoekers van hun website ondersteuning bieden bij de keuzevorming voor de beste warmtepomp. Daarnaast heeft de Warmtepompverkenner de volgende voordelen:

U bespaart op tijd (en kosten!)

Veel consumenten hebben vragen over de mogelijkheden van warmtepompen in hun eigen situatie. U kunt tijd en uiteindelijk kosten besparen door de Warmtepompverkenner in te bouwen in uw site. Hiermee voorkomt u veel tijd aan de telefoon voor het beantwoorden van vragen die door de Warmtepompverkenner worden afgevangen.

U bepaalt zelf de te tonen vragen en output

U kunt zelf aangeven welke vragen u wilt tonen aan de bezoekers van uw website. Bovendien bepaalt u zelf welke resultaten van de test zichtbaar zijn, bijvoorbeeld alleen de warmtepompopties of de warmtepompen aangevuld met pelletkachels en warmtenetten.

De tool is aangepast aan uw huisstijl

De Warmtepompverkenner wordt geleverd in de kleuren van uw huisstijl.

Genereer eenvoudig leads

De Warmtepompverkenner biedt mogelijkheden door te linken naar informatie op de eigen website en online leads te genereren.

De tool is snel en makkelijk in iedere site te bouwen

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling is de Warmtepompverkenner op uw website beschikbaar. De tool is op elke website te hosten door middel van een iFrame.

De klant/bezoeker bepaalt zelf het selectiecriterium

De bezoeker bepaalt zelf welk criterium voor hem of haar doorslaggevend is bij de resultaten. Deze zijn te sorteren op geschiktheid woning, investeringskosten, maandelijkse kosten, levensduurkosten en duurzaamheid.

De verkenner bestaat uit eenvoudige vragen

Door het doorlopen van een aantal vragen, die ze via pictogrammen kunnen beantwoorden, krijgen bezoekers een verkennend advies over welke warmtepomp in hun situatie past.