Eerste training met WarmtepompverkennerPro

De online tool WarmtepompverkennerPro is een belangrijk onderdeel van de module “Adviseren” van het opleidingsprogramma Warmtepompinstallaties van InstallatieWerk Nederland (IW). Donderdag 12 juli komt deze door BDH ontwikkelde app uitgebreid aan bod tijdens de training ‘Warmtepompinstallaties, het beste advies’ in Groningen.

WarmtepompverkennerPro

WarmtepompverkennerPro ondersteunt installateurs bij het kiezen van het juiste type warmtepomp voor klanten in de bestaande woningbouw. Daarnaast is het een hulpmiddel om snel en gericht een opname voor een te installeren warmtepomp uit te voeren en biedt de tool functies om het verkoopproces te ondersteunen, zoals automatisch offertes opstellen, monitoring van voortgang en kwaliteitsbewaking/checklists. Klik hier voor meer informatie over de WarmtepompverkennerPro. 

Warmtepomptrainingen

De cursus Warmtepompinstallaties voor installateurs is onderdeel van de warmtepomptrainingen van IW. UNETO-VNI, OTIB, DHPA, Enpuls, Gasunie, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Provincie Zuid-Holland zijn partners van dit opleidingsprogramma.  Interesse in deze training? Kijk op de site van IW voor meer informatie en de cursusdata.