Warmtepompverkenner en Pro in 1 pakket voor installateur

Om installateurs te ondersteunen bij de advisering van warmtepompen is er nu een tool die veel werk uit handen neemt: de WarmtepompverkennerPro. Deze verkenner krijgt u als installatiebedrijf gratis bij de bestelling van de Warmtepompverkenner, de tool die consumenten helpt bij het kiezen van de juiste warmtepomp.

Digitaal opnameformulier

De kern van de WarmtepompverkennerPro is een digitaal opnameformulier. Als installateur loopt u, samen met de potentiële klant, door een digitale vragenlijst. Zo komen de belangrijkste zaken die komen kijken bij een goed advies over de verschillende typen warmtepompen automatisch voorbij. Ook is er de mogelijkheid de eisen en wensen van de klant mee te nemen. De tool geeft uiteindelijk een indicatie van het type warmtepomp dat in de woning past. Daarnaast geeft de verkenner aan wat de aandachtspunten zijn en waar kansen liggen voor verbetering van de woning in combinatie met een bepaalde verwarmingsinstallatie.

Inzicht

Elke opname wordt automatisch opgeslagen in de klantendatabase van de tool. Hierdoor zijn alle opnames direct digitaal beschikbaar en makkelijk terug te halen en aan te passen. Ook kan er worden aangegeven of de klant meer informatie wenst, een offerte gemaakt moet worden of werkzaamheden ingepland kunnen worden. Hiermee wordt het makkelijker eventuele acties richting klanten op te volgen. De opnamen zijn daarnaast meteen in te zien door collega’s, zodat ook zij inzicht hebben in het contact met de klant en welke acties nodig zijn.

Warmtepompverkenner & Pro in 1 pakket

De WarmtepompverkennerPro vormt samen met de Warmtepompverkenner 1 pakket voor installateurs. Met de Warmtepompverkenner op uw website kunnen consumenten snel en eenvoudig inzicht krijgen in welke warmtepomp in hun woonsituatie toepasbaar is. Installateurs die lid zijn van Techniek Nederland hebben de tool, inclusief de WarmtepompverkennerPro, al voor € 661,- per jaar draaien op hun website.

Interesse?

Vul het bestelformulier in of neem contact op met ons:  bel 0341 707 462. Of stuur een e-mail naar info@warmtepompverkenner.nl.