Warmtepompverkenner met korting voor STEK-ondernemingen

Voor bedrijven met een STEK-certificering is het nu nog aantrekkelijker om de Warmtepompverkenner op hun website te plaatsen. Zij ontvangen niet alleen korting op de abonnementsprijs, maar betalen bovendien geen opstartkosten.

Met de Warmtepompverkenner kunnen consumenten eenvoudig en snel inzicht krijgen in welke warmtepomp in hun woonsituatie toepasbaar is. De online tool vraagt onder andere naar de kenmerken van de woning, de gezinssamenstelling, de isolatiegraad en de beschikbare opstellingsruimte voor het toestel. Op basis daarvan ontvangt de consument niet alleen advies over het meest geschikte type warmtepomp, maar ook een indicatie van de investeringskosten, de maandelijkse lasten, de kosten over de gehele levensduur en de duurzaamheid van het toestel.

Pro-versie

De Warmtepompverkenner bespaart u veel tijd die u anders kwijt bent aan vragen van klanten over duurzame mogelijkheden. De klant weet meteen waar hij aan toe is. Daarnaast ontvangen installatiebedrijven gratis bij de bestelling van een Warmtepompverkenner de WarmtepompverkennerPro. Deze tool ondersteunt u bij de advisering van warmtepompen.

Digitale vragenlijst

De kern van de WarmtepompverkennerPro is een digitaal opnameformulier. Als installateur loopt u, samen met de potentiële klant, door een digitale vragenlijst. Zo komen de belangrijkste zaken die komen kijken bij een goed advies over de verschillende typen warmtepompen automatisch voorbij. Ook is er de mogelijkheid de eisen en wensen van de klant mee te nemen. De tool geeft uiteindelijk een indicatie van het type warmtepomp dat in de woning past. Daarnaast geeft de verkenner aan wat de aandachtspunten zijn en waar kansen liggen voor verbetering van de woning in combinatie met een bepaalde verwarmingsinstallatie.

Meer info?

Meer weten over de Warmtepompverkenner(Pro) of bestellen? Bekijk hier de demo of ga direct naar het bestelformulier.